ភ្លាត្រីអណ្តែង - How to Cook

How to Cook

We will share about, How to cooking food.

Ads by Google

Hot

Ads by google

ភ្លាត្រីអណ្តែង


ភ្លាត្រីអណ្តែង


ភ្លាត្រីអណ្តែង

គ្រឿងផ្សំ
  •  ស្លឹកខ្ទឹម
  •  ស្លឹកក្រូចសើច 
  • ជីអង្កាម ក្រូចឆ្មារ 
  • ទឹកត្រី 
  • រំដេង 
  • ខ្ទឹមក្រហម 
  • អង្ករលីង
  • ត្រីអណ្តែង១ក្បាល ៣០០ក្រាម
  • ដើមខ្ទឹមហាន៉ទទឹងស្តើងៗ ២ដើម
  • ខ្ទឹមក្រហមហាន់ទទឹងស្តើងៗ ១ស្លាបព្រាបាយ
  • រំដេងហាន់ល្អិត ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ស្លឹកជីអង្កាម ១/២ចានចង្កឹះ
  • ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ល្អិត ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អង្ករលីងបុកអោយល្អិត ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេសម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកក្រូចឆ្មារ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ 
  វិធីធ្វើ
  1.  កោសរំអិលត្រី រួចវះពោះលាងអោយស្អាត យកទៅអាំងអោយឆ្អិនល្មម ហើយបេះយកឆ្អឹងចេញរួចចញ្រ្ចាំងតិចៗ 
  2.  ប្រឡាក់សាច់ត្រី ដែលរួមនេះជាមួយ អង្ករលីង ម្ទេសម៉ដ្ឋ រំដេង ដើមខ្ទឹម និងស្លឹកក្រូចសើច 
  3. ថែមទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មារ ហើយរោយស្លឹកជីអង្កាម ភ្លក្សអោយល្មមតាមត្រូវការ ទទួលទានជាមួយនឹងអន្ទក់ខ្ចី ដូចជាស្ពៃក្តោប សណ្តែកកួរ និងស្លឹកជីនាងវង ។

No comments:

Post a Comment