ការីខៀវ
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់គោ ២ខាំ (លោកអ្នកអាចធ្វើជាមួយសាច់អ្វី
ក៏បានតាមការចូលចិត្ត)
- គ្រឿងការីខៀវ ៥០ក្រាម
- ត្រប់ពុតញង ៣ក្រាម
- ជីនាងវង ២មែក
- ម្ទេសហាវៃ ២ក្រាម
- ម្ទេសប្លោកទុំ ២ផ្លែ
- ម្ទេសហិរ ៥គ្រាប់
- ស្លឹកក្រូចសើច
៥សន្លឹក
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករស ៣ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ខ្ទះដូង
កន្លះកូនចាន ,
វិធីធ្វើ
- សាច់គោលាងទឹក រួចហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ , ម្ទេសហាវៃ
និងម្ទេសប្លោកទុំ លាងទឹករួចហាន់ជាចំណិតៗ, ស្លឹកក្រូចសើច
និងត្រប់ពុតញង លាងទឹកអោយស្អាតទុកមួយអន្លើ
- ដាក់ខ្ទះលើភ្លើងអោយក្តៅ រួចចាក់ខ្ទិះដូងចូល -
ចាក់គ្រឿងការីចូលគ្នា ឆាអោយឡើងឈ្ងុញ ទុករយៈពេល ២នាទី -
ដាក់សាច់ចូល ហើយឆាចូលច្របល់ជាមួយគ្រឿងការី
- ចាក់បន្លែ ដូចជាត្រប់ពុតញង ស្លឹកក្រូចសើច ម្ទេសខៀវ និងម្ទេសប្លោកក្រហមដែលបានហាន់រួចឆា ច្របល់ចូលគ្នា
- ចាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិចូល ឆាច្របល់ចូលគ្នា ទុករយៈពេល ១០នាទី ទើបដាក់ចុះជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment