​មីឆា​ពង​ទា ប្រហិត - How to Cook

How to Cook

We will share about, How to cooking food.

Ads by Google

Hot

Ads by google

​មីឆា​ពង​ទា ប្រហិត

​មីឆា​ពង​ទា ប្រហិត​

គ្រឿងផ្សំ

  • មី​កញ្ចប់​ ១​កញ្ចប់​ 
  • ប្រហិត 5គ្រាប់
  • ស៊ុតមាន់​ឬ​ទា​ ១​គ្រាប់​ 
  • ប្រេងឆា​ ១​ស្លាបព្រា​បាយ​ 
  • ដើម​ខាត់ណា​ ហាន់​បញ្ឆិតៗ​ ២​ដើម​
  • ការ៉ុត​ហាន់​ស្តើង​វែងៗ​ ១/៤​ពែង​ 
  • សាច់ក្រក​ហាន់​បញ្ឆិតៗ​ ២​ដុំ​ 
  • ទឹកម្ទេស​ ១​ស្លាបព្រា​បាយ​
  • ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ ១/២​ស្លាបព្រា​បាយ​ 

វិធីធ្វើ

  1. ស្រុស​មី​អោយ​ឆ្អិន​ ស្រង់​ឡើង​អោយ​ស្រស់ទឹក​
  2. គោះ​ស៊ុតមាន់​ឬ​ទា​ ដាក់​ចាន​ផ្សំ​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ ទឹកម្ទេស​ វាយ​អោយ​ចូល​គ្នា​អោយ​សព្វ​ 
  3. ដាក់​ដើម​ខាត់ណា​ ការ៉ុត​ សាច់ក្រក​ រួច​ដាក់​មី​ចូល​ទៅ​ កូរ​ចូល​គ្នា​អោយ​សព្វ​ម្តងទៀត​ 
  4. ដាក់​ខ្ទះ​លើ​ភ្លើង​ ចាក់​ប្រេងឆា​ចូល​អោយ​ក្តៅ​ ឆា​អោយ​លឿង​ទាំង​សងខាង​ ដួស​ឡើង​ រោយ​ម្រេច​ រោយ​ជី​វ៉ាន់ស៊ុយ​ (​បើ​ចូល​ចិត្ត​)​ទទួលទាន​ទាន់​ក្តៅៗ​ ៕

No comments:

Post a Comment