គ្រឿងផ្សំ
- សាច់មាន់
- គ្រឿងការី
- ផ្លែចាន់
- ប៊ីចេង
- ជីរនាងវង
- ស្លឹកក្រូច
- ទឹកត្រី
- ស្ករស
- ខ្ទិះដូង
វិធីធ្វើ
- កូរខ្ទិះដូងជាមួយគ្រឿងការីខៀវ អោយខាប់
- ចាក់សាច់មាន់ចូល ជាមួយគ្រឿងផ្សំ និងបន្លែ រួចចាក់ទឹកខ្ទិះដូងថែម ភ្លក្សមើលតាមការចូលចិត្ត ពេលរៀបទទួលទាន បង់ជីរនាងវង ជាការស្រេច ៕
No comments:
Post a Comment