មាន់អាំង
![]() |
មាន់អាំង |
គ្រឿងផ្សំ
- មាន់មួយក្បាល
- ម្ទេស
- អំបិល
- ក្រូចឆ្មារ
- ទឹកត្រី
វិធីធ្វើ
១- មាន់បោចរោមអោយស្អាត១ក្បាល , អំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាបាយ២- កាត់ក្បាល ក្រញុំាជើង លាងទឹកអោយស្អាត ។
៣- ក្រោយពេលចូលជាតិ សព្វមក ឆ្កាងទទឹងខ្លួន ដាក់អាំងលើភ្លើងតិចៗ រហូតដល់ឆ្អិន ឡើងពណ៌ក្រហម ក្រៀមល្អ ហើយទទួលទាន ជាមួយទឹកជ្រលក់ ។
របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់
១- ម្ទេសបុក ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ ស្លាបព្រាបាយ
២- លាយគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នាជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment