មាន់អាំង - How to Cook

How to Cook

We will share about, How to cooking food.

Ads by Google

Hot

Ads by google

មាន់អាំង

មាន់អាំង

មាន់អាំង

គ្រឿងផ្សំ

  • មាន់មួយក្បាល
  • ម្ទេស 
  • អំបិល
  •  ក្រូចឆ្មារ 
  • ទឹកត្រី

វិធីធ្វើ

១- មាន់បោចរោមអោយស្អាត១ក្បាល , អំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាបាយ
២- កាត់ក្បាល ក្រញុំាជើង លាងទឹកអោយស្អាត ។
៣- ក្រោយពេលចូលជាតិ សព្វមក ឆ្កាងទទឹងខ្លួន ដាក់អាំងលើភ្លើងតិចៗ រហូតដល់ឆ្អិន ឡើងពណ៌ក្រហម ក្រៀមល្អ ហើយទទួលទាន ជាមួយទឹកជ្រលក់ ។

របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់
១- ម្ទេសបុក ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ ស្លាបព្រាបាយ
២- លាយគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នាជាការស្រេច ។

No comments:

Post a Comment