- ឆ្អឹងជំនីខ្ចី ៣០០ក្រាម
- ទឹកត្រី ១/២ស្លាព្រា
- ម្សៅស៊ុបបន្តិច
- ស្ករ ១/២ស្លាបព្រា
- ប៉េងប៉ោះទុំ
- ម្នាស់
- ប្រេងឆា
- ម្សៅបំពង ៥ស្លាបព្រា
- អំបិលបន្តិច
- ទឹកប៉េងប៉ោះ ៩ស្លាបព្រា
- ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រា
- ខ្ទឹមបារាំង
- ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ
ឆ្អឹងជំនីជ្រូកឆាជូអែម
ឆ្អឹងជំនី
វិធីចំអិន
- យកកូនចានដាក់ម្សៅ លាយទឹកអោយខាប់ ឆ្អឹងកាត់ដុំៗយកមកជ្រលក់នឹង ចានម្សៅសិន យកទៅបំពងក្នុងខ្ទះដែលកំពង់តែក្តៅ អោយក្រហមសឹមស្រង់ដាក់ចាន ។
- ប៉េងប៉ោះហាន់ជាបន្ទះក្រាស់បន្តិច ខ្ទឹមបារាំងហាន់បណ្តោយជាបន្ទះប៉ុនម្រាមដៃ ម្នាស់ហាន់ប៉ុនម្រាមដៃ ។
- យកទឹកមួយចានចង្កឹះ ចាក់ទឹកត្រី អំបិល ស្ករ ទឹកប៉េងប៉ោះ ម្សៅឆា លាយចូលគ្នាកូរអោយសព្វ ភ្លុក្សមើលអោយដឹងជូរផ្អែម ប្រៃល្មមស្មើគ្នា ។
- លាងខ្ទះអោយស្អាត ចាក់ខ្លាញ់ចូលអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំអោយឈ្ងុយ ចាក់បន្លែទាំងប៉ុន្នានមុខចូលឆា ទើបចាក់ទឹកម្សៅឆាដែលលាយទឹករូចហើយ ដាក់មកលើបន្លែឆាអោយឆ្អិនល្មម សឹមចាក់ឆ្អឹងជំនីបំពងនោះចូលជាក្រោយ ។ ឆាមួយភ្លែត ដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកជីវ៉ានស៊ុយពីលើ ជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment