រ៉ូទីស្លាបមាន់ញាត់បន្លែ - How to Cook

How to Cook

We will share about, How to cooking food.

Ads by Google

Hot

Ads by google

រ៉ូទីស្លាបមាន់ញាត់បន្លែ

គល់ស្លាបមាន់


គ្រឿងផ្សំ
  • ·       គល់ស្លាបមាន់ ១០
  • ·       ការ៉ុត ១២០ក្រាម
  • ·       ម្ទេសទុំ១ផ្លែ
  • ·       ឃិនឆាយបារាំង (យកតែដើម) ១២០ក្រាម
  • ·       ផ្សិតក្រៀម ៤ផ្លែ
  • ·       ខ្ទឹមសន្លឹក ២ដើម
  • ·       ទឹក ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ·       ម្សៅឆា កន្លះស្លាបពា្របាយ

គ្រឿងផ្សំរស់ជាតិ ឬគ្រឿងប្រឡាក់សាច់
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ 
-ស្រា ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-​ ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាបាយ 
-ប្រេងល្ងនិងម្រេចម៉ដ្ឋបន្តិច ។
វិធីចំអិន
  1. គល់ស្លាបមាន់ ហួតយកឆ្អឹងចេញ នឹងប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿង ដោយផ្អាប់ទុករយះពេល ២០នាទី ។

2     2. ផ្សិតក្រៀមលាងទឹកអោយស្អាត នឹងត្រាំទឹករយះពេល ១ម៉ោង ទើបស្រង់ចេញ ។

3     3. ដើមខ្ទឹម និងម្ទេសទុំលាងទឹកអោយស្អាត និងហាន់ជាកង់តូចៗទុកប្រើការ ។

4     4. ឃិនឆាយ ការ៉ុត និងផ្សិតក្រៀម កាត់ជាកង់ៗខ្លីៗ​ និងញាត់ចូលគល់ស្លាបមាន់ ។

5     5.  ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះ នឹងដាក់ស្លាបមាន់ញាត់បន្លែចូលចៀន របៀបបំពងរហួតដល់ឆ្អិនសព្វគ្រប់ ទើបស្រង់ដាក់ចាន ។

  6. ទុកខ្លាញ់បន្តិចក្នុងខ្ទះ រួចចាក់ដើមខ្ទឹម ម្ទេស ទឹក និងម្សៅឆា រម្ងស់បនិ្តច បន្ទាប់មកយកទៅស្រោចលើស្លាបមាន់
រ៉ូទីស្លាបមាន់ញាត់បន្លែ

No comments:

Post a Comment