បង្កងអាំង
គ្រឿងផ្សំ
- បង្កងស្រស់ ៥០០ក្រាម
- ម្ទេសខ្មាំង ២ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមស ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិលម៉ត់ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ។
វិធីធ្វើ
- លាងបង្កងអោយស្អាត ដោតជាមួយឈើចុងស្រួច អាំងអោយឆ្អិនល្មម ទុកមួយអន្លើ
- ធ្វើទឹកជ្រលក់ ដោយយកម្ទេសខ្មាំង នឹងខ្ទឹមស បុកលាយគ្នាអោយម៉ត់ បន្ទាប់មក ផ្សំរសជាតិ ដោយស្ករត្នោត អំបិលម៉ត់ និងទឹកក្រូចឆ្មារ ភ្លក្សមើលអោយត្រូវមាត់ ជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment